Hola a tothom!!
Em dic Júlia i m’encanta fer tota mena de pastissos.
En aquet bloc us ensenyaré a fer pastissos fàcils i quan tinguem una mica de pràctica ja començarem a fer-ne de més complicats.
Uns dels que farem, és molt original i es diu: pastís de l' arc de sant Martí.
Què us sembla si el fem?
Es necessita:
-Un iogurt (el pot del iogurt no el llenceu, ja que ens servirà per fer les mesures).
- 3 pots de farina de pastisseria ( recordeu que el pot és el del iogurt).
- 1/4 d' oli (al mateix pot).
-Un sobre de Royal ( llevat). (El Royal el tamisem amb la farina).
-Si voleu li podeu posar sucre però el iogurt ja en porta.
- 4 ous.
- Colorants alimentaris
S'afegeix: el iogurt, la farina tamisada amb el Royal, l'oli. A continuació, separem les clares de les iemes i batem les clares a punt de neu. Afegim les iemes a la mescla i finalment les clares.
Posem a escalfar el forn a 180ºC.
Dividim la massa amb tantes parts com colors tinguem i afegim el colorant a les diferents parts de la massa.
Ara és l' hora de posar-ho tot al recipient per coure’l. Perquè ens quedin les capes de diferents colors, només cal anar col·locant cada part de massa de diferent color a sobre de l’altra.
Com que ja tenim el forn escalfat, ja podem posar el pastís a coure, 20 minuts a 180ºC.
I així tindrem un pastís de l' arc de sant Martí.
Si voleu ho podeu decorar al vostre gust!
Bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada