Les millors receptes

Les millors receptes
Les cápsulas de fer cupckes

dimecres, 8 d’abril del 2015

Hola a tothom!!


Hola a tothom!!

Em dic Júlia i m’encanta fer tota mena de pastissos.

En aquet bloc us ensenyaré a fer pastissos fàcils i quan tinguem una mica de pràctica ja començarem a fer-ne de més complicats.


Uns dels que farem, és molt original i es diu: pastís de l' arc de sant  Martí.

Què us sembla si el fem?

Es necessita:

-Un iogurt (el pot del iogurt no el llenceu, ja que ens servirà per fer les mesures).

- 3 pots de farina de pastisseria ( recordeu que el pot és el del iogurt).

- 1/4 d' oli (al mateix pot).

-Un sobre de Royal ( llevat). (El Royal el tamisem amb la farina).

-Si voleu li podeu posar sucre però el iogurt ja en porta.

- 4 ous.

- Colorants alimentaris

S'afegeix: el iogurt, la farina tamisada amb el Royal, l'oli. A continuació, separem les clares de les iemes i batem les clares a punt de neu. Afegim les iemes a la mescla i finalment les clares.

Posem a escalfar el forn a 180ºC.

Dividim la massa amb tantes parts com colors tinguem i afegim el colorant a les diferents parts de la massa.

Ara és l' hora de posar-ho tot al recipient per coure’l. Perquè ens quedin les capes de diferents colors, només cal anar col·locant cada part de massa de diferent color a sobre de l’altra.

Com que ja tenim el forn escalfat, ja podem posar el pastís a coure, 20 minuts a 180ºC.

I així tindrem un pastís de l' arc de sant Martí.

Si voleu ho podeu decorar al vostre gust!

Bon profit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada